A noua întâlnire RISO

RISO 9A 9-a sesiune de lucru a RISO a fost organizata joi, 21 aprilie 2016, intre orele 08.00-13.00, în Craiova. La întâlnire au participat reprezentanți ai comunităților din GAL Sudolt, beneficiari ai cursurilor de formare și membrii echipei de protect.
Tema abordata in cadrul acestei întâlniri a fost “Accesarea surselor de finanțare -resursa pentru reducerea excluziunii sociale a grupurilor vulnerabile”.
In cadrul întâlnirii au fost prezentate obiectivele proiectului precum și activitățile desfășurate până în prezent.
Participanții au fost invitați să prezinte, conform specificului fiecărei comunități, modul de abordare a problematicii grupurilor vulnerabile și strategii de soluționare pe termen lung.

Un alt subiect al întâlnirii a fost prezentarea unei oportunități de finanțare pentru comunități, de către Fundata ”Terre des hommes” Elveția, granturi care au ca scop bunăstarea copiilor și pentru promovarea incluziunii sociale a persoanelor vulnerabile.
Participantii au fost interesati, au pus intrebari despre conditiile de eligibilitate, calendarul activitatilor, gasind aceste granturi ca una din solutiile prin care pot creste implicarea activa a copiilor si a parintilor din grupurile vulnerabile, cat si includerea acestor finantari in planurile locale de reducere a excluziunii sociale.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT

Vă rugăm să ne trimiteți mesajul dvs. prin email la crono@rdscv.ro.

Sending

©2015 ComunitatiIncluzive.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?

Skip to toolbar