A șasea întâlnire RISO

A șasea sesiune de lucru a RISO a fost organizată vineri, 12 ianuarie riso 62016, între orele 10.00-16.00, la Centrul regional pentru incluziune socială (sediul CRONO din Craiova, str. Iancu Jianu, nr. 26). La întâlnire au participat reprezentanti ai comunitatile partenere, beneficiari ai cursurilor de formare in animatori socio-educativi și membrii echipei de proiect.

Tema abordata in cadrul acestei intalniri a fost “Incluziunea sociala a grupurilor vulnerabile prin intermediul activitatilor psiho-sociale”.

În cadrul întâlnirii au fost prezentate obiectivele proiectului precum si activitatile desfasurate pana in prezent. Participantii au fost invitati sa prezinte conform specificului fiecarei comunitati, modul de implemetare a cunostintelor dobandite in cadrul cursului de animator socio-educativ, activitati realízate dupa metodología “Miscare, Joc si Sport”. Participantii au concluzionat ca genul acesta de activitati psiho-sociale bazate pe educatia nonfomala -cu implicarea activa a copiilor si a parintilor- contribuie la dezvoltarea armonioasa a copiilor  si la intarirea parteneriatului copil –cadru didactic-parinte.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT

Vă rugăm să ne trimiteți mesajul dvs. prin email la crono@rdscv.ro.

Sending

©2015 ComunitatiIncluzive.ro

Log in with your credentials

Forgot your details?

Skip to toolbar